ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

عربستان برای آمریکا قطعات ضدموشکی می‌سازد

شرکت اسلحه‌سازی آمریکایی «لاکهید مارتین» با شرکت‌های عربستان توافق کرده تا برخی قطعات سامانه ضدموشکی «تاد» در عربستان تولید شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ لاکهید مارتین امروز (دوشنبه) اعلام کرد با شرکت‌های تسلیحاتی عربستان سعودی به توافق رسیده تا برخی از قطعات سامانه ضدموشکی تاد توسط این شرکت‌ها تولید شود.

به گزارش رسانه‌های عربستان، شرکت صنایع نظامی عربستان سعودی (SAMI) در یک نمایشگاه دفاعی در ریاض ۱۱ توافقنامه با لاکهید مارتین امضا کرده است.

این توافق تسلیحاتی در حالی اعلام شده که در پی جنگ غزه و اوج‌گرفتن درگیری‌ها در دریای سرخ، تنش‌های منطقه تشدید شده و بسیاری از شرکت‌های کشتی‌رانی ارسال محموله از طریق دریای سرخ را متوقف کرده‌اند.

بر اساس اطلاعات اعلام‌شده از سوی لاکهید مارتین، شرکای اصلی این معامله که قرارداد‌های فرعی را دریافت خواهند کرد شرکت پیشران خاورمیانه (MEPC) و شرکت بین‌المللی فولاد عربستان (AIC) هستند.

در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، ارتش یمن اعلام کرد تمامی کشتی‌هایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد.

غرب با رهبری آمریکا ائتلافی نظامی تشکیل داد که هدف آن مقابله با حملات یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی است. از آن زمان آمریکا و انگلیس در واکنش به عملیات‌های صنعا، چندین موضع ارتش یمن را هدف قرار داده‌اند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر